Jimmy5 2009.10.30. 23:28

0 szaldós hétvége

Tekintsünk egy hétvégét péntek 16:00 tól Vasárnap 16:00 ig terjedő 48 órás időszaknak.

Hozzávalók: kalandozókedv, intelligencia, átlag feletti csocsó tudás, "átlagos üzleti érzék", gyűjtögetési szándék, jó rulett stratégia, állóképesség.

Program: Fontos, hogy a hét folyamán minél több sörösüveget gyújtsön össze az adott delikvens. Péntek 16:00 gyülekező. Eddigre szerencsés esetben végez a tanuló is és a dolgozó is. Szerencsétlen esetben a késők később csatlakoznak be. Sörösüvegvisszaváltás egy kellően nagy és nagylelkű hipermarketben ahol készpénzt adnak az embernek. Ugyanitt akár egy adag italt is lehet venni elfogyasztás végett. Kiállításként meg lehet tekinteni szerencsés esetben a plakátkiállítást a Felvonulási téren, szerencse híján pedig a TTK állandó ásványkiállítását a Déli épületben este 8-ig. Miután ez megvan irány a Baross utcai Metropolis kaszinó tőkeszerzés végett. Itt kizárólag az alacsony tétes rulett asztalokat vegyük célba ahol tudunk színre fogadni minimális téttel. Miután befizettük a kötelező minimális tétet (1000 forint) keressük azokat a szituációkat amikor egy szín legalább 2-szer fordult elő egymás után és tegyünk az ellenkező színre. Ekkor (1/2)3 eséllyel állunk vesztésre ami azért elég kevés. Ha veszítünk tegyük meg a következő alkalommal dupla téttel, és mindezek alatt tegyük meg a 0-át minimális téttel (20 forinttal). Ezzel védjük azt az esetet amikor nem jön ki egyik szín sem. Azaz azt az 1%-ot mely általában a Banknak hoz nyereséget.  Viszont ha betalálunk akkor 700 forint üti markunkat (a megtett tét 35-szöröse). Ennek a helnyek az az erőssége, hogy ingyen szolgálnak fel melegszendvicset és pohár söröket melyek mennyisége a pofánkon lévő bőr vastagságán múlik. Ezzel meg is lenne a kevés ital és kevés étel. Vegyük ki a pénzünket legkésőbb duplázásnál azaz 2000 forintnál Erre nem ritkán rá kell szánni 2-3-4 órát. (persze több nyerő stratégia is létezik, de tapasztalati úton mondom, hogy 10 alkalomból 8 szor lehet nyereségesen kiszállni ezzel a gondolatmenettel). Ez után kezdődhet a könnyűzenei koncert kiválasztása a szórakozóhelyek kínálata és zenei ízlésünk alapján. Ehhez feltehetően megszereztük a tőkét a rulett asztaloknál ígyhát 1000 forintig nem is probléma bejutás. Miután kitomboltuk magunkat, irány a Gellért-hegy a napfelkelte és rekreációs tevékenység céljából. Eme tevékenység kitehet akár egy egész délelőttöt, is attól függően hogy a kiválaszott szórakozóhelyen volt-e csocsóasztal és mennyi alkalomal sikerült játszmát nyerni egy sör tétben. Ezzel meg is volna a Szombat mely estéjét pihentető alvással zárjuk. Vasárnap kedvünktől függő időpontban felébredve, utazzunk el Normafára, mely adott évszakban a természet kellő szépséggel ölteztetve teremtményeit, kápráztatja szemünket. Innen kiváló egész napos túralehetőség nyílik Hűvösvölgy irányába ahonnan a villamos egészen a Bach csomópontig elhoz. Onnan pedig a kollégium csak egy parasztköpés. Ekkor nem is tettünk említést a sörösüvegekből származó bevételről ...

Figyelem: Ez a program többszörösen tesztelt, tapasztalati úton megerősített gondolatmenet materializáódása következtében jött létre, de az alkotók nem vállalnak felelősséget a mindenkor műkődésért.

A bejegyzés trackback címe:

https://alkimistak.blog.hu/api/trackback/id/tr941487951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása