M.Merci 2009.11.07. 20:44

Részeg egyetemista

Részeg egyetemista:

Ahelyett h szakok, karok v más bevett kasztrendszer alapján csoportosítanánk ezt a szívmelengetően gazdag paraméterekkel rendelkező népcsoportot, inkább több szempont alapján közelítjük meg a Részeg egyetemistát.

    1.      Milyen okból iszik?:)

Szinte bármi lehet,de nézzük az alapeseteket:

szerelmi bánat: Az önsajnálat tengerében fetrengve szorgalmasan ürít poharat és mást is, addig míg tudatállapotát teljesen ki nem sikerül kapcsolnia (akár msn-en keresztül!), (társaságban) ekkor egy számára vszínűleg örökre ismeretlen személlyel vigasztalódik, v artikulálatlanul próbál telefonálni, feltalálja a feltörhetetlen sms nyelvkódot. Másnap még szarabbul érzi magát……:)

tanulással kapcs.ban: iszik mert vizsgán átment v mert meghúzták, lediplomázott, v vége a vizsgaidőszakanak v ezek ellenkezője stb. : Mindent iszik ami elé kerül legyen az kommersz vodka v radioaktív kevert, gyakran üvöltözi a tantárgy nevét, v a tanár anyját, szak nevét… Miután mindent megtett h holnap etsig ne ébredjen fel vhogy hazamászik…és nem emlékszik jobb esetben v ha igen, rosszul lesz és közelről ismeri meg a vörös rókákat…

partymonsters: Iszik mert szeret inni, mindig ott van végig és mindig részeg és mindenki ismeri, de ő csak kevesekre emlékszik…..

napi rutin: Leül sörözni, és felkel sörözni, mindig van nála pia. Nála ez az életrendje, emberek megszületnek, meghalnak és isznak, előtte, utána és közben……

tudatos részegedés: Maga a felelősségteljes cselekvés, egyszerű könnyen megvalóSHITható, megvan a cél, az eszközök: pénz, italakciók v meghívás Cél szentesíti az eszközt,az egyetemista mindent elfogad v újrahasznosít, mert jól tudja, VálSHág van….:) Idesorolhatjuk azt is, amikor csak azt tudja, h bulizni akar, mert ez a kettő általában ugyanaz.

 

Szintjelzők: képes lenne-e visszainni a saját hányását, kihugyozni a villamos ablakán, meztelenül hóangyalt csinálni, ágyneműtartóba, tánctárre v erkélyről hányni vagy egyszerűen csak megenni egy csilipaprikát, pálinkával öblíteni és utána ordítva okádni, borotvával fogatmosni, fekvőrendőrt játszatni, villamossíneket hallgatni, skinhedeket v kidobókat inzultálni, asztalon, széken, radiátoron táncolni, szimplán menni, beszélni v emlékezni minderre…………..

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alkimistak.blog.hu/api/trackback/id/tr411507889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása