Jimmy5 2009.11.12. 22:42

XVIII. , IXX.

Értékeljétek egy képes bejegyzésben az eddigi munkátokat! Az utolsó bekezdésben írjatok le magatokról 3 jó tulajdonságot, érvelés nélkül, hogy szerintetek mi az a hármas, ami a győzelemre fogja segíteni a csapatotokat, amennyiben ezt még nem tettétek meg!

Írjatok meg egy sztorit, ami az előfeladatozás közben született!

Címerezés:

Kicsit tényleg megkésve a kiírt határidőhöz képest, de egy nagyon igényes, és tetszetős címerünk készült el, egyik éjjel a Griff Hotelban. Korábbi bejegyzés a címerkészítésről

 

Vacsoracsata:

 

Pólónyomás és JOE:

És ez még a vacsoracsata felvétele után, hajnali 6-ig. :)

 

13 liter - Sztori

Üvegvisszaváltás. Az egyik előfeladat volt, hogy minnél több üveget igyekezzünk visszaváltani. Összegyűlt valamennyi üveg, 28 darab. Nem rossz. De.. lehetne több is. Még két órám van, hogy visszaváltsam az üvegeket, ez elég idő ahhoz, hogy kicsit megnöveljük a mennyiséget. ;) A 272 -es busz rögtön jött, így ezzel nem húzódott el az idő. Odaértem, szerencsétlenül kiválasztottam egy olyan hangosan kattogó kocsit, hogy kisebb feltűnést nehezen sikerült volna keltenem. 26 üveg sör elég. A hazaút borzalmas volt. Koliba érve, már lépcsőfordulókban meg kellett állnom, hogy pihenjek. Szerencsére Ádámnak sok 2 literes üvege volt, amik mosás után tiszták és használhatóak lettek. Fél óra alatt, kb. 5x leöntöttem magam, de át lettek töltve. Iszonyat büszke voltam. A csapatnak van 13 liter söre, és + 26 üvege. :)

3 tulajdonság:

  1. 13 liter sör
  2. Varázslók
  3. Sz*rból is aranyat csinálunk

A bejegyzés trackback címe:

https://alkimistak.blog.hu/api/trackback/id/tr511521425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása