Jimmy5 2009.10.27. 00:10

A 4. Feladat

Nincs új induló csapat, tehát jól ismerjük egymást. Mutassátok be a többi csapatot egy emlékezetes, pár mondatos történettel, külön-külön csapatonként. Minden csapatról kérünk egy-egy fotót is.

  

Old Boyz:
Old Boyzról tudni kell, hogy nem sikerült akkor éppen bejutniuk a gálára. A másik ami fontos, hogy Showhajtás volt. Az emberek fele bent, a másik fele nem tudja, vagy nem akarja tudni már. :) Idő után mikor már igensok ember fetrengett közülünk valahol, eléggé kevesen lettünk. Ekkor segített be az OldBoyz :) Viszont a szervezők nem tartották jó ötletnek, hogy a szervezői pólók szét lettek vágva a színpadon.

C Klub:
Valamilyen eredményhirdetés volt...  Itt is csak a jó ötlet miatt, egy C Klubbos ember fel lett téve a színpadra.
Vagyis a hangfalra.

Bolyai:
DJ rossz zenét kapcsolt be, de nem volt gond. Megoldották. :)

Tripla:
Amugy, nagyon helyes módon - szüreti showhajtásra való tekintettel - ők már akkor is a jövő érdekeit előtérbe helyezve a gazdaságosabbik megoldást választották a borozáshoz. Idén mi is tablettát veszünk. (Mertugye válság van.) Jó lesz. :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://alkimistak.blog.hu/api/trackback/id/tr641477771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása